fbpx

Varovanje osebnih podatkov


Ponudnik MARANI- Davit Ugrekhelidze s.p. se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov v skladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov. Vsi osebni podatki, pridobljeni preko spletne strani www.marani.si, bodo uporabljeni izključno za potrebe izvedbe naročila, dostave, pošiljanje ponudb, računov in ostale dokumentacije. Uporabnikovi podatki ne bodo posredovani tretji osebi ali nepooblaščenim osebam. Kljub temu pa nekatere informacije pridobimo samodejno z uporabo piškotkov in spletnih signalov (pixel tags), standardnih orodij v spletni industriji. Uporaba piškotkov in spletnih signalov nam omogoča, da prepoznamo vaš IP naslov, vrsto brskalnika, ki ga uporabljate in vašo splošno aktivnost na spletu.


Podatke po oddanih naročilih zbiramo za zagotavljanje naših zakonskih obveznosti (na primer za vodenje finančnih knjig), izvedbo vaših naročil in dostavo blaga, ki omogoča prikaz potrebam posameznega kupca primernejših ponudb ter za analize poslovanja, planiranje, spremljanje statistik, obnašanja kupcev ter obiskovalcev in podobno, pri čemer so uporabljeni podatki anonimni.


Vprašanja, ki nam jih posredujete preko kontaktnih obrazcev ali e-naslovov, objavljenih na spletnem mestu, bomo uporabili izključno za razrešitev težave ali pripravo odgovora na vprašanje.


V kolikor boste z nami komunicirali preko kateregakoli družbenega omrežja bomo vaše podatke lahko uporabili tudi za to, da vam preko istega družbenega omrežja posredujemo marketinška sporočila skladno s pogoji in dovoljenji, ki ste jih dali upravitelju družbenega omrežja.


Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.


Vaše podatke potrebujemo za nemoten proces izvedbe naročila in morebitnih obvestilih o naročilu.


  

 

 

O podjetju

 

• MARANI – Izbrana gruzijska vina
  Davit Ugrekhelidze s.p.

• Valvasorjeva ulica 50,
  2000 Maribor, Slovenija.

• Davčna številka: SI60643277

Informacije

Bodite obveščeni

 

Spremljajte nas